3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Duiven

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Duiven

Ontstoppingsbedrijf Duiven? Verstoppingen doen zich voor in allerlei verschillende soorten en maten. Wij van Ontstoppingsbedrijf Duiven staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om uw verstopping te verhelpen.

Onze monteurs verhelpen verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan het riool, een afvoer of uw wc.

Daarnaast zijn wij ook te bereiken wanneer u een leidingbreuk of verzakking in het riool heeft, kunnen wij u helpen. Wij hebben veel ervaring met rioolinspecties en rioolvervangingen.

Wilt u de hulp inschakelen van een Ontstoppingsbedrijf Duiven? Wij helpen u graag. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0316 201 923.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Duiven

Ons werkgebied omvat geheel Duiven en omstreken. Heeft u een verstopping en woont u in dit gebied? Neem dan gerust contact op!

Wanneer u een afspraak maakt komen wij zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen. Het maakt onze ontstoppers niet uit of u in Duiven zelf woont of in de omgeving. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wilt u vandaag nog van uw verstopping af zijn? Bel dan naar Ontstoppingsdienst Duiven via 0316 201 923. Wij helpen u graag!

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Duiven

Wij zijn een ontstoppingsbedrijf werkzaam in Duiven. Wij kunnen u helpen met allerlei soorten verstoppingen. Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten.

Heeft u bijvoorbeeld een verstopte afvoer of een verstopte gootsteen? Dan komen wij u zo snel mogelijk helpen.

De monteurs van Ontstoppingsdienst Duiven hebben veel kennis en  ervaring. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om elke verstopping te verhelpen. Wij kunnen daarnaast rioolinspecties uitvoeren, het riool vervangen, of de leidingen reinigen zodat de kans op een verstopping geminimaliseerd wordt.

Wilt u graag de hulp van Ontstoppingsbedrijf Duiven inschakelen voor afvoer- of rioolwerkzaamheden? Neem dan gerust contact op via 0316 201 923.

Spoed

Sommige verstoppingen moeten met spoed verholpen worden. Daarvoor zijn onze ervaren ontstoppers 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Bent u met spoed op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Duiven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze spoedlijn is 24/7 bereikbaar voor verstoppingen die niet kunnen wachten.

Heeft u te maken met een verstopping en moet deze met spoed verholpen worden? Neem dan direct contact op met een van onze collega’s via 0316 201 923.

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u last van een hardnekkige verstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Duiven? Onze loodgieters staan voor u klaar!

Onze vakmannen hebben veel kennis en ervaring. Zo kunnen wij uw verstopping snel en effectief verhelpen. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de verstopping zich bevindt in de afvoer. Elke verstopping kan door ons verholpen worden.

Verstoppingen kunnen op allerlei verschillende manieren terugkomen. Wanneer u regelmatig last heeft van verstoppingen is het aan te raden om contact op te nemen met een vakman van Ontstoppingsdienst Duiven. Onze loodgieters hebben de ervaring om elke verstopping effectief te verhelpen.

Wilt u een afspraak maken met een ervaren loodgieter? Maak dan snel een afspraak met Riool Ontstoppen Duiven via 0316 201 923.

Ontstoppingsbedrijf Duiven met betaalbare tarieven

Heeft u een verstopping en bent u op zoek naar Ontstoppingsbedrijf in Duiven? Goed nieuws, wij werken altijd tegen zeer betaalbare tarieven doordat wij effectief en oplossingsgericht werken.

Wij houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Dat snapt Riool Ontstoppen Groningen heel goed. Daarom maken wij van te voren altijd eerst een prijsopgave met de benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. U weet hierdoor precies wat u kunt verwachten. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave.

Neem dan snel contact op via 0316 201 923 wanneer u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Duiven inschakelen.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Duiven helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Duiven? Riool Ontstoppen Duiven staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Duiven.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Duiven? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Duiven!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Duiven

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Duiven?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Heeft u een verstopping? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Duiven via 0316 201 923.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dat is mogelijk. U kunt uw afspraak annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0316 201 923.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. U mag verwachten dat wij dan ook bij u langs zullen komen.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Duiven?

Onze prijzen zijn zeer transparant. Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaalt u 98 euro inclusief arbeid en BTW. 

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier 30 euro in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW. Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Bij ontstoppingen die worden uitgevoerd door Ontstoppingsdienst1 Zwolle, krijgt u drie maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen drie maanden terugkeert, wij de verstopping kosteloos komen ontstoppen!

Is dit bij u het geval? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Duiven via 0316 201 923.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Duiven?

Ontstoppingsdienst Duiven ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Duiven bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Duiven inschakelen? Neem gerust contact op via 0316 201 923.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Duiven en omstreken. Waar u ook woont in Duiven, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 0316 201 923 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Duiven zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar vaak is dat geen gemakkelijke klus. Afhankelijk van de verstopping hebben wij op de specifieke

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Duiven op 0316 201 923.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Duiven was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging D.V.V.

Riool Ontstoppen Duiven is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool De Wiekslag

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Duiven.

Esther

Zozijn woonzorgcomplex De Wilg

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Duiven is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Nieuwe Tijd

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button