3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Duiven

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Duiven

Loodgieter Duiven? Heeft u te maken met een verstopping in uw riool, gootsteen, afvoer of wc? Zoek dan niet verder. Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

Wij zijn te bereiken voor allerlei werkzaamheden omtrent het verhelpen van verstoppingen. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Riool Ontstoppen Duiven helpt u met alle verstoppingen.

Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Zoekt u een Loodgieter Duiven om uw verstopping te verhelpen? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0316 201 923. Wij komen graag uw kant uit!

Loodgietersbedrijf Duiven

Wij van loodgietersbedrijf Duiven zijn werkzaam in Duiven en omstreken. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u in Duiven of de omgeving woont, wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de verstopping te verhelpen.

Het maakt niet uit of u nu een loodgieter in Duiven Noord, Oost, Zuid, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel ter plaatse zijn en berekenen geen voorrijkosten!

Heeft u de hulp van professionele loodgieters nodig? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0316 201 923

Tarieven loodgietersbedrijf Duiven

Wij staan voor top kwaliteit tegen eerlijke tarieven. Onze loodgieters beschikken over de juiste kennis en ervaring om een efficiënte en doeltreffende werkwijze te hanteren. Zo wordt er niet onnodig tijd verspild.

Riool Ontstoppen Duiven kan elke verstopping verhelpen en werkt ook transparant doordat wij vooraf altijd een prijsopgave maken.

Hierin staan alle werkzaamheden en kosten beschreven zodat u precies weet wat u kunt verwachten wat betreft kosten. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Voor een volledig weergave van de tarieven vindt u hier een overzicht van onze tarieven.

Heeft u de hulp nodig van een Loodgieter in Duiven? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Duiven. Wij zijn bereikbaar op 0316 201 923.

Riool Ontstoppen Duiven

Een stinkende afvoer in uw gootsteen, douche of toilet? Of loopt het water soms niet weg in de wasbak? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in het riool.

Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen. De Loodgieter in Duiven helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Verstoppingen in het algemeen zijn erg vervelend. Wij begrijpen goed dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen. Riool Ontstoppen Duiven staat voor u klaar om ervoor te zorgen geen last meer heeft van uw rioolproblemen.

Heeft u graag dat uw verstopping verholpen wordt door één van onze specialistische loodgieters? Bel dan naar 0316 201 923.

WC Ontstoppen Duiven

Spoelt het water niet meer weg uit uw wc? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping. Geen paniek! Riool Ontstoppen Duiven is 24/7 beschikbaar voor verstoppingen die met spoed verholpen moeten worden.

Een wc verstopping kan erg vervelend zijn, vooral wanneer het toilet nog gebruikt moet worden. Dan wil je niet dat het water met uitwerpselen in de pot blijven staan.

Om weer gebruik te kunnen maken van uw toilet, moet u uw wc ontstoppen. Dit is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. U ontkomt er helaas niet aan wanneer uw wc verstopt is.

De monteurs van Riool Ontstoppen Duiven komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Neem direct contact op door te bellen naar 0316 201 923.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Duiven helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Duiven? Riool Ontstoppen Duiven staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Duiven.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Duiven? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Duiven!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Duiven

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Duiven?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Heeft u een verstopping? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Duiven via 0316 201 923.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dat is mogelijk. U kunt uw afspraak annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0316 201 923.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. U mag verwachten dat wij dan ook bij u langs zullen komen.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Duiven?

Onze prijzen zijn zeer transparant. Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaalt u 98 euro inclusief arbeid en BTW. 

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier 30 euro in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW. Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Bij ontstoppingen die worden uitgevoerd door Ontstoppingsdienst1 Zwolle, krijgt u drie maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen drie maanden terugkeert, wij de verstopping kosteloos komen ontstoppen!

Is dit bij u het geval? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Duiven via 0316 201 923.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Duiven?

Ontstoppingsdienst Duiven ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Duiven bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Duiven inschakelen? Neem gerust contact op via 0316 201 923.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Duiven en omstreken. Waar u ook woont in Duiven, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 0316 201 923 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Duiven zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar vaak is dat geen gemakkelijke klus. Afhankelijk van de verstopping hebben wij op de specifieke

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Duiven op 0316 201 923.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Duiven was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging D.V.V.

Riool Ontstoppen Duiven is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool De Wiekslag

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Duiven.

Esther

Zozijn woonzorgcomplex De Wilg

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Duiven is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Nieuwe Tijd

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button